skip to main content

Om os

/media/epshlqwy/bring_light4-1.jpg

NVC Lighting technology corporation blev grundlag i 1998 i Kina og har i dag 5 fabrikker. I Kina er NVC mest kendt for store projekter og er oftest førstevalget når det gælder Lagerhaller, produktionsenheder, hoteller, centrale købsområder, universiteter, skoler, industri, ejemdomskomplekser og gadebelysning. NVC har kapacitet fra de små til de allerstørste projekter, som sommerlegene i Peking og Rio samt fodbold VM i Sydafrika. 

NVC har egne datterselskaber i England og Brasilien samt er stærkt repræsenteret i Mellemøsten og Asien samt i resten af verden. NVC har siden vores start i 2016 taget store markedsandele i Danmark.

NVC er noteret på Hong Kong børsen med en solid financiel grund, der er diverfiseret i aktieejergrupper med blandt andet ejere som Goldman Sachs (5%), Schneider (10%) og ETI (27%).

NVC DK startede i 2016 og etablerede hurtigt et tæt samarbejde med AO Johansen, som idag har eneforhandlingen af NVC i Danmark. Samarbejdet mellem AO og NVC har vist sig at være et perfekt match, et stort professionelt forhandlernet og et kvalitetsprodukt til meget konkurrencedygtige priser, herunder muligheden for løbende at kunne tilpasse og videreudvikle på produktsortimentet, både teknisk og designmæssigt.

Hvor AO leverer distributionsnettet, levere NVC viden og den videre udvikling samt understøtter AO's høje kvalitetskoncept.

NVC's medarbejdere har en bred viden indenfor LED belysning og supportere dagligt AO's mange dygtige medarbejdere, med viden og salgsmæssige tiltag.

NVC DK har fokus på at sikre en bedre verden, og vores produkter understøtter klima, lavt energiforbrug og lang holdbarhed. Vores målsætning er at kunne levere produkter der understøtter elektrikeren, gennem løsninger der gør arbejdet lettere og skaber et bedre arbejdsmiljø i hele værdikæden.

Vi har funderet vores forretningsgrundlag mod de 17 verdensmål og Global Compact. 

 

Produktionsenheder

NVC's centrale konkurrencefordele er den betydelige produktionskapacitet, velimplementerede og kontrollerede fremstillingssystemer, høje kvalitet samt en unik udviklingskapacitet der er målrettet international design og holdbarhed. NVC er den største lysproducent i Kina, med fabrikker i Huizhou (Guangdong), Wanzhou (Chongqing), Jiangshan (Zhejiang) og Qingpu (Shanghai), og har også en samlefabrik i Storbritannien.

Huizhou, Guangdong, Kina

- 5,000+ ansatte

- 200,000 m², 

Dette er et førsteklasses produktionssted til emballering og montering af LED lys til kontor-, detail-, udvendige og kommercielle belysningsartikler, der understøttes af omfattende laboratorie- og testfaciliteter.

 

Wanzhou, Chongqing, Kina

- 2,500+ ansatte

- 170,000 m²

Komplet fabrik med store værksteder, professionelle metal produktions-, pulver belægningslinje, og montagelinier af armaturer.

 

Jiangshan, Zhejiang, Kina

- 1,500+ ansatte

- 170,000 ㎡

En af verdens største og mest omstillingsparate fabrikker af LED belysning.

 

Qingpu, Shanghai, Kina

- 600+ ansatte

- 8,200m²

Dette er NVC's elektronikproduktionscenter, der fokuserer på montering af elektroniske styresystemer og drivere til kunder i Kina, Europa og Nordamerika.

 

Birmingham, England

- 110 ansatte

- 8.100 m²

Stort centrallager, kontor og montage af specialløsninger, til Storbritannien og andre internationale markeder, herunder Danmark.